La selecció valenciana aleví torna a entrenar en Genoves

Ja amb els equips definitius que preparen el campionat d’Espanya.

 

La selecció valenciana aleví, tant masculina com femenina, es torna a concentrar aquest cap de setmana al Genovés per preparar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonomiques de la categoria ara ja, amb el llistat definitiu dels components de la selecció. Tant la femenina com la masculina faran una doble sessió de preparació al Pavelló Municipal del Genovés aquest diumenge en horari de matí i

Els xics començaran en sessió matianal l’entrenament i després les xiques al pavelló municipal. Faran un descans a l’hora de de dinar per a continuar en una sessió preparatòria per la vesprada..

És el grup de xiquets i xi1quetes que el cos tècnic de la Federació Valenciana a escollit per tal de disputar el Campionat d’Espanya el proper mes d’abril i entre els quals, han entrat els tres jugadors/es del CB Genoves que estaven en la preselecció.. Així Joan Pastor a la masculina i Giner i Vero Deosdad a la femenina entrenaran a casa amb els seus companys de selecció.

Per tant, dins de la programació d’actes del 20 aniversari del C.B. Genovés, aquest cap de setmana podrem tornar a  veure al Pavelló Municipal als millors xiquets i xiquetes de la categoria. Bona oportunitat per veure bàsquet de formació, i una vegada més al Genovés.

 

 

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión