Fem Bàsquet Canals – Resultats del cap de setmana

 En una jornada en la que sols han jugat dos equips del FBC, donats els canvis d’última hora i descansos respectius de benjamins, infantils i séniors, aquestos han sigut els resultats dels partits disputats:

Dissabte de matí l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) guanyava en la seva visita al CSA Carcaixent (37-69), seguint així amb el bon inici de la 2on fase de grups.

Diumenge al poliesportiu de Canals fou el torn per a l’equip CADET (Rodared-FBC), que va perdre front al CB La Llum pel marcador ajustat de 51-53, llàstima per la victoria fugida però es va competir i la sensació era que podría haver sigut millor. Adjuntem fotografíes dels partits d’infantils en Tavernes de la Valldigna i dels alevins front al CB Gandía al poli, les dos de la setmana passada.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión