XI TORNEIG NACIONAL CADET DE BÀSQUET DEL GENOVÉS

 

Des del CB Genovés, al voltant de la participació de l’equipar lituà i de la cel · lebració del 20e aniversari, el seu Presidente comentava Que “enguany podrem Gaudir, per segona vegada , d’un Torneig Internacional Cadet, en el nivell de Bàsquet serà espectacular per la participació del València Bàsquet, el club Joventut de Badalona, ​​el nostre CBG Júnior i per primera  vegada el Cajasol Sevilla, com  a un  acte més que Organitza el CBG “.   

Ja Queda Menys per veure un equip que estem segurs serà la Sensació del Torneig, equip que de segur li donara un toc diferent a aquest Torneig i que oferirà el millor Bàsquet de la categoria que es pot veure a la nostra comarca i, pensem que També , més Enllà de l’Àmbit basquetbolístic valencià.

 Els dies 21, 22 i 23 de febrer són les dades marcades per a veure Jugar al Cajasol Sevilla als Junt Classics, Valencia BC, Joventut de Badalona i CB Genovés Júnior.

 

 

                                                                                                            CB GENOVÉS  

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión