Resultats Fem Bàsquet Canals

En una jornada amb molt d’amor o molts enamorats, aquestos han sigut els resultats dels diferents equips del FBC:

 

Divendres de vesprada l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) perdia en la seva visita al CB Cullera (39-12).Dissabte a primera hora, al pavelló Ricardo Tormo de Canals, fou el torn de l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) que rebia al CB Alginet i guanyava amb solvéncia (73-27).Més tard, en terres de la Ribera, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) no superava per poquet a l’EMBA de l’Alcúdia (66-60).De vesprada jugaba l’equip CADET (Rodared-FBC), que  caia per 63-39 front al CB Picassent.I per últim, l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente/MasiaGolf-FBC) va perdre 69-63 un altre partit que guanyava durant 35 minuts en Carlet.

Enhorabona a tots per l’esforç i ganes, i a descansar fins tornar als entrenaments.

 

Per altra banda, la setmana passada es van repartir dilluns les paperetes per al sorteig de lotería de març. Si algú volguera de més, no dubte en demanar-ne.

 

Els propers dies informarem degudament respecte a la JORNADA ESPORTIVA I SOLIDÀRIA del proper dissabte 1 de març. Dir que enguany s’han sumat a esta iniciativa més associacions locals com són el Club de Tenis, el Club de Baló a Mà, el Club de Volei i el Club de Kàrate. A tots ells agraïm l’interés mostrat des de l’inici de temporada, inclús des de la temporada passada, per formar part d’aquest esdeveniment i sumar esforços i esportistes de Canals a esta jornada. A més de la recollida d’aliments per a Càritas de la Parroquia de Sant Antoni, es preten també col·laborar amb Carmelo i la seva causa.

 

 

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión