AQUEST CAP DE SETMANA ES DISPUTA EL XIé TORNEIG CADET DE BÀSQUET DEL GENOVÉS

cadetes genovés

València B.C. ,Joventut de Badalona i Cajasol Sevilla jugaran ,junt  al C.B. Genovés Júnior ,en l’onzena edició d’aquest Torneig. 

El València B.C., Joventut de Badalona, Cajasol Sevilla i el C.B. Genovés disputaran aquest cap de setmana l’onzena edició del Torneig Cadet de bàsquet del Genovés. Una nova edició que comptarà amb equips importants no tan sols a nivell nacional, sinò també a nivell europeu.. 

El Torneig començarà el divendres a les 17.30 hores amb un atractiu València B.C. – Joventut de Badalona, per a continuar amb el debut de l’equip local contra el Cajasol Sevilla. Aquesta jornada del divendres acabarà amb la PRESENTACIÓ I BENVINGUDA OFICIAL DEL TORNEIG al Museu de la Pilota.

En la jornada maratoniana del dissabte, el València BC i el C.B. Genovés obrirarn la competició,a les 10h., per a donar pas, a les 12h., al partit entre el Cajasol Sevilla i el Joventut de Badalona. Després, els equips que disputen el torneig compartiran un dinar de germanor .

La jornada de vespertina enfrontarà ,en el primer partit, al C.B. Genovés i el Joventut de Badalona i després l’enfrontament entre el València BC i el Cajasol Sevilla. A la fi d’aquesta jornada tindrem els equips classificats per a la gran final  del diumenge, a les 12h..A les 10 h es jugarà per al tercer lloc.

Un torneig en  què, com els darrers anys, el C.B. Genovés, a més de posar molt d’esforç i de sacrifici hi posa molta il·lusió, sense la qual, de segur que no s’estaria parlant d’una nova edició del Torneig i més encara en aquest any que està ple d’actes que  commemoren el 20é aniversari del Club. “És una bona oportunitat per veure el pur bàsquet de formació, amb tres dels millors bressols de l’Estat Espanyol. Bona excusa per assistir al pavelló al llarg del cap de setmana. Per això des del C.B. Genovés volem convidar a tots els aficionats del Genovés i de les comarques veïnes que assisteixquen a presenciar aquesta nova edició del Torneig Cadet”.

 

Per tant, divendres, dissabte i diumenge, el millor bàsquet cadet al Genovés.

 

C.B. Genovés

Horaris del partits: 

 

XIé TORNEIG NACIONAL CADET DE BÀSQUET DEL GENOVÉS

Dies 21, 22 i 23 de Febrer de 2014 – Pavelló Municipal del Genovés

DIVENDRES 21 DE FEBRER DE 2014

17’30 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB– JOVENTUT DE BADALONA

19’15 H. – CAJASOL SEVILLA– C.B. GENOVÉS JÚNIOR.

21’30 H. – Presentació al Museu de la Pilota

 

DISSABTE 22 DE FEBRER DE 2014

10’00 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB.– C.B. GENOVÉS JÚNIOR

12’00 H. – CAJASOL SEVILLA – JOVENTUT DE BADALONA.

17’15 H. – JOVENTUT DE BADALONA – C.B. GENOVÉS JÚNIOR

19’00 H. – CAJASOL SEVILLA –. VALÈNCIA BÀSKET CLUB.

 

DIUMENGE 23 DE FEBRER DE 2014

10’00 H. – 3er i 4t LLOC

12’00 H. – FINAL

 

 

 

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión