Fem Bàsquet Canals – Prèvia cap de setmana del 22 i 23 de febrer

L_ALCUDIA FBC 15-2-14 (11)

Esperem que encara seguiu tan enamorats com el cap de setmana passat. Aprofitem per avançar-vos quins seran els partits d’aquesta jornada per als diferents equips del FBC:

Dissabte a les 13:00 en terres de la Ribera, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) visitarà al CB Alginet amb intencions de continuar amb la senda dels bons resultats.Diumenge a les 9:30 al poliesportiu municipal de Canals, l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) rebrà al CB Alginet.A les 11:00, també al poli, l’equip CADET (Rodared-FBC) jugarà front al CB Tavernes Blanques.En el pavelló Ricardo Tormo a les 12:00 jugarà l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente/MasiaGolf-FBC) rebrà al CB Guadassuar.

a2todos los equiposEls ALEVINS descansen esta setmana.

Aprofitem esta notícia per avançar-vos que el proper dissabte dia 1 de març hi haurà LA JORNADA SOLIDÀRIA I ESPORTIVA d’enguany, en benefici de Càritas de la Parróquia de Sant Antoni i també per tirar una mà a Carmelo i la seva causa.

En aquesta ocasió, quatre clubs esportius més de Canals s’han volgut sumar a l’esdeveniment (Club de Volei, Club de Baló a Mà, Club de Tenis i Club de Kàrate, a més del Fem Bàsquet). Durant la setmana concretarem més coses al respecte. Com l’any passat, animem a tot el món que participe, així com a curiosos i qualsevol, que es passe pel pavellò i aporte el seu quilet d’aliments, llet, oli, etc.

L’any passat es va recollir mitja tona i esperem enguany, com a mínim, arribar a la mateixa xifra.

 

A més del cartell d’aquest bonic esdeveniment, adjuntem un parell de fotografies dels partits en Picassent i l’Alcúdia de la passada setmana

cartell bàsquet

 

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión