El I Concurs de Joves Intèrprets supera ja el 80% de les inscripcions

I Concurs Joves Intèrprets

  • • El termini per formalitzar la inscripció finalitza el proper 20 de juny

Dijous, 11 de juny de 2015-. La Llosa de Ranes. – Quan resta un mes per a la celebració del I Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes les inscripcions per al certamen avancen a bon ritme i ja s’ha superat el 80% de les places disponibles. El concurs, impulsat des del Consistori amb la col·laboració de la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Diputació de València, i amb la gestió de Sanganxa Music Store, a través de la seua aula didàctica, tindrà lloc els dies 4, 5, 11 i 12 de juliol a l’Auditori Municipal ‘Mestre Vicent Tortosa’ de la localitat. El termini per formalitzar la inscripció finalitza el proper 20 de juny.

El certamen està orientat a músics de fins a 16 anys dividits en dues modalitats –una fins als 12 anys i una segona de 13 a 16 anys–, en l’especialitat d’instruments de vent fusta –flauta, oboè, fagot, clarinet i saxofon– i vent metall –trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba. El seu principal objectiu radica en aconseguir estimular els joves músics en la seua preparació, esforç i la consecució de resultats que facen possible satisfer les seues expectatives i necessitats com a intèrprets.

El concurs, a més, servirà per donar a conèixer obres inèdites fins al moment i composades expressament per a aquest certamen. S’estrenaran la Suite Medieval per a flauta, del compositor Emilio Oltra; així com les dues obres obligades en l’especialitat de trompa: Petite Fantasie, d’Alexis Jornet i el Festive horn, del compositor Alberto Ferré.

Una vegada finalitzat el termini d’inscripció es publicarà a la plana web del concurs (www.concursodemusica.com) la relació provisional dels participants inscrits. A partir del 29 de juny es podrà accedir al llistat definitiu dels intèrprets que prendran part en el concurs.

El certamen compta amb una dotació econòmica per a premis de 2.100 euros, que repartirà en les diferents mencions honorífiques atorgades en cadascuna de les categories i modalitats de què consta el concurs. Uns premis en metàl·lic que es complementaran amb el lliurament de productes, accessoris i diferents serveis en tallers i botigues especialitzades de música.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión