La ràpida actuació d’una veïna de la Font aconsegueix sufocar el foc d’un vehicle.‏

la font

El cotxe es trobava estacionat hui dimarts al carrer Filòsof Pla, a les 14.30 h., quan Maria P. ha advertit que eixia molt de fum del motor de l’automòbil. Immediatament després, ha avisat al 112 i, mentrestant arribaven els bombers del parc de Vallada, ella, junt amb diverses veïnes i veïns han intentat sufocar el foc amb poals d’aigua, sense èxit. Fins al lloc s’han desplaçat el policia local que també ha ajudat a pal·liar el foc amb un extintor, però sense èxit. El policia ha estat avisat per la regidora de seguretat ciutadana, Purificación Lluch, la qual, casualment passava pel lloc dels fets. Ella, juntament amb l’alcalde de la població, Vicent Muñoz, han destacat “la ràpida actuació de Maria en avisar al 112 i la col·laboració ciutadana, fonamentals perquè el foc no arribara a més i només provocara cremades al motor i les rodes de l’automòbil, podent evitar mals majors “. Els bombers no han pogut aclarir la causa de l’incendi, el qual, per sort, només ha quedat en un esglai.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión