LES FESTES DEL 2015 DE L’OLLERIA TINDRAN UN MAJOR VENTALL D’ACTIVITATS

festes olleria

 

Notícia de l’ajuntament de l’olleria.

 

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Olleria s’ha fet una programació de festes molt més variada que la que fins ara havia programat. En paraules del regidor de festes i alcalde, Julià Engo, ‘la combinació de festes de Moros i Cristians i la de les festes patronals necessitava d’una oferta que ampliara les opcions per la ciutadania en general i que intentarà fer una programació per tot el món. I en eixe sentit hem organitzat activitats per joves, per un públic més familiar i un altre més adult’.                Segons Julià Engo ‘les activitats i espectacles de festes, i les de la Fira, ja estaven contractades abans d’entrar el nou equip de govern i no s’han pogut fer massa coses per millorar-les, però la nostra intenció és oferir unes festes el més plural possible’.        

Els nous actes programats són:

  • diumenge 23 d’agost, 23h concert de Músicos de Guardia al carrer d’Ausiàs March.
  • dilluns 24 d’agost, 23h espectacle musical Nits d’enKant al Cine Goya.
  • dimarts 25 d’agost, 23h teatre familiar Clowntamos contigo al Parc P. d’Espanya.
  • dimecres 26 d’agost, 23h concert de Burumballa al carrer d’Ausiàs March.
  • diumenge 30 d’agost, 11-14h Castells inflables al Parc Ferreres.
  • dilluns 31 d’agost, 24h Nit de rondalla a la Plaça de la Vila.

‘A banda d’aquestes novetats, -continua Julià Engo- la col·laboració amb la Junta Central de Festes de Moros i Cristians i la parròquia continua sent tant estreta com sempre perquè les festes de l’Olleria seguisquen sent un referent a les comarques veïnes. Fruit d’aquesta col·laboració enguany s’ha modificat l’acte del diumenge pel matí. Enguany no es farà la pujada a l’hospital com fins ara. Aquest any hi haurà un desfilada des de l’Església, quan s’acabe la missa, que finalitzarà al parc Ferreres per presenciar la mascletà. Una modificació que esperem facilite les activitats dels festers morocristians i que millore la visibilitat de l’espectacle de foc’.

D’altra banda el divendres 21 d’agost les festes de l’Olleria tenen una cita a les 23h amb l’acte de proclamació de càrrecs festers del 2015 al Parc Ferreres. Reines, festers i festeres, capitans i ambaixadors seran proclamats, mentre que la mantenidora i pregonera de l’acte serà Mª Teresa Albiñana García. L’acte serà amenitzat per la banda de música de la AEM la Nova que interpretarà l’Himne de la Festa i l’Himne Oficial de la Comunitat Valenciana. El dissabte 22 d’agost a les 24h continuaran les festes amb la Cavalcada humorística amb la participació de totes les filaes. Al finalitzar l’acte hi haurà una revetla popular al Parc Ferreres amb l’actuació de l’orquestra Módena. I per tancar el cap de setmana el diumenge a les 19:30h a la Revolteta hi haurà una exhibició de doma i munta de cavalls. I a les 23h concert de Músicos de Guardia al carrer d’Ausiàs March.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión