Albaida s’adhereix als portals municipals de la Diputació

SONY DSC

SONY DSC

  • El diputat de Modernització, Ivan Martí, ha acceptat la proposta de l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, d’integrar la web d’aquest ajuntament en la xarxa de la institució provincial. Al seu torn, açò permetrà que Albaida dispose d’una APP municipal, com ja ocorre amb gran part de municipis de les comarques valencianes. A més, el diputat es va comprometre a prestar, des de la Diputació, assessorament en temes digitals i de comunicacions.

05/09/2015

El diputat de Modernització, Ivan Martí, ha acceptat la proposta de l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, d’integrar la web d’aquest ajuntament en la xarxa de la institució provincial. Açò permetrà, a més, que Albaida dispose d’una APP municipal, com ja tenen gran part de municipis de les comarques valencianes.
Amb aquesta adhesió, seran 173 els ajuntaments que disposen d’una plataforma integrada en la plataforma “Portals municipals” de la Diputació de València.Ivan Martí ha atès les propostes de Josep Antoni Albert, qui s’ha reunit també amb la vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó, que més enllà del portal dels seus ajuntament ha sol·licitat la col·laboració de la Corporació provincial per a rebre assessorament en temes digitals i de comunicacions.Així doncs, l’àrea de modernització que dirigeix Martí facilitarà que Albaida dispose d’una APP accessible per a tots els ciutadans a través del seu telèfon mòbil o Tablet.Amb aquesta eina s’aconsegueix que el ciutadà estiga informat en temps real de tot el que ocorre en la seua localitat, proporcionant una major accessibilitat als continguts locals per a tots els veïns.Les APP dels ajuntaments estan disponibles de manera gratuïta a través de les plataformes Google play i App Store i la seua descàrrega és molt senzilla per al ciutadà, ja que únicament han de realitzar la cerca de l’aplicació “Ajuntaments València” i procedir a la seua descàrrega.Josep Antoni Albert ha traslladat a Ivan Martí la petició que s’amplie el servei actual de recaptació i gestió tributària, que ofereix la Diputació de València, al que el diputat provincial s’ha mostrat obert a estudiar les possibilitats per a oferir aquesta prestació a Albaida i als altres ajuntaments de la província que ho requerisquen.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión