OBRA SOCIAL LA CAIXA DÓNA 600 EUROS AL BANC D’ALIMENTS DE L’ALCÚDIA DE CRESPINS

alcudia crespins

La Fundació de l’Obra Social La Caixa va fer el passat dijous 3 de setembre l’entrega d’una donació de 600 euros a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, en concret a la regidoria de serveis socials. Aquesta donació de 600 euros anirà destinada a augmentar els fons del banc d’aliments del municipi, segons fonts municipals.

A l’acte oficial de l’entrega van acudir Jorge Balbastre Tormo, director de l’àrea de negoci de La Caixa; Manuel Blasco, director de l’oficina de l’Alcúdia de Crespins de La Caixa; Roberto Granero, alcalde de l’Alcúdia de Crespins; i Inma Penadés, regidora de serveis socials. Al mateix acte, la regidora va aprofitar per agrair la donació, explicar la importància de la labor del banc d’aliments al nostre poble i, per últim, va afegir que s’espera que hi haja moltes més donacions.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión