Albaida presenta el llibre de les festes patronals i de Moros i Cristians 2015

Albaida

 

La comissió de Festes ha apostat per un llibre innovador i visualment atractiu on trobarem multitud d’actes i molta festa dirigida a tots els públics.

Albaida 11 de setembre del 2015. El primer dels actes de les festes patronals i de de Moros i Cristians en honor a la mare de Déu del Remei és la presentació del Llibre – Programa de les festes, que tindrà lloc este diumenge día 13 de setembre a les 13,00 h al Saló de plens de l’Excm. Ajuntament d’Albaida. La comissió de Festes ” Verge del Remei 2015″ ha apostat per una ambiciosa i variada programació festiva, que es presentarà diumenge i que s’ha recollit al llibre de les festes, acompanyada pels diferents articles i nombroses fotografies.

La Ciutat d’Albaida es prepara, un any més, per gaudir de les celebracions més importants del seu calendari festiu. Del 29 de setembre a l’11 d’octubre Albaida es vesteix de festa per acollir actes con la processó del día 7 d’octubre, en honor a la Verge del Remei, o l’extraordinària entrada de Moros i Cristians, que se celebra cada 9 d’octubre. A més aquest any és especial per a Albaida ja que amb motiu de la celebració del 400 aniversari del campanar (1615-2015) s’ha preparat una exposició, una paella gegant i l’actuació de Macaco. Altres actuacións con ( l’Alqueria Blanca) i grups de moda com ara, Maldita Nerea i Efecto Pasillo, entre altres tindran lloc gratuitament al recinte de l’avinguda dela fira.

A l’acte, que està organitzat per la comissió de Festes “Verge del Remei” 2015 i l’Ajuntament d’albaida assistiran; l’alcalde, la Regidora de Festes, la resta de la Corporació Municipal, el president les Festes i les Regines, les Camareres de la Verge del Remei, el president de la junta Central de Moros i Cristians així com els Capitans i Ambaixadors entre altres.

 

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión