Els contacontes del SARC ofereixen animació lectora a Manuel

contacontes

El municipi de Manuel acull demà dimecres un taller d’animació lectora acompanyat dels contacontes del Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de la Diputació de València, que narraran històries per a xiquets d’entre 3 i 7 anys. A més, els menuts seran els encarregats d’anar desenvolupant el fil conductor de la història, de manera que comence i acabe de la mateixa manera.

Aquest taller didàctic té com a objectiu impulsar l’afició per la lectura, per la qual cosa, una volta finalitzada l’activitat, es donaran títols de llibres perquè els xiquets puguen continuar llegint en les seues cases.

Els veïns de Manuel podran gaudir dels contacontes a partir de les 18 h en la biblioteca municipal.

 

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión