La Ruta de la Salut fa parada en Guadasséquies

ruta salut

La Ruta de la Salut es va instal·lar ahir en les diferents dependències de l’ajuntament de Guadasséquies,  municipi al sud de la província de València pertanyent a la comarca de la Vall d´Albaida.
Una part de l’equip de professionals de l’Hospital General de València va impartir diferents xarrades en el saló de plens als veïns, que van escoltar atents els consells sobre malalties respiratòries, osteoporosis i la importància de la dieta mediterrània.Al mateix temps, la resta de l’equip, format també per metges, infermers i nutricionista, van fer un circuit de proves i tècniques metgesses en els despatxos del consistori. D’aquesta forma, les guadasequiés van poder fer-se electrocardiogrames, espirometrías, preses de tensió i glucosa, etc.Hui la ruta de la salut continuarà per la Vall d´Albaida, on estarà a partir de les 17:00 hores a Benissoda.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión