Bolbaite projecta reformar el camp de futbol municipal

Isabel García con alcaldesa de Bolbaite

La diputada Isabel García es reuneix amb l’alcaldessa Carolina Mes per tractar el condicionament i aprofitament del terreny de joc de la localitat de la Canal que està en desús

10/12/2015
La diputada de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València, Isabel García, ha rebut en el seu despatx a l’alcaldessa de Bolbaite, Carolina Mas, qui li ha explicat els reptes més urgents del municipi de la Canal de Navarrés en matèria esportiva.
En la trobada, l’edil i la diputada han tractat l’assumpte del camp de futbol de la localitat que es troba en desús i que l’Ajuntament de Bolbaite preveu reformar i condicionar concorde a les necessitats esportives dels veïns.
Segons ha manifestat l’alcaldessa “la nostra proposta és aprofitar el terreny, que actualment no s’utilitza, i construir unes instal·lacions a nivell comarcal perquè siguin utilitzades tant pels bolbaitins com per totes les persones de la Canal de Navarrés”.
“Bolbaite compta amb pista de tennis, frontó, esquaix i piscina, però tenim una superfície en mal estat que necessitem millorar”, ha finalitzat l’alcaldessa.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión