L’Ajuntament del Genovés ha signat un conveni amb l’empresa totdeprop.es per tal de millorar la comunicació

genoves logo

L’Ajuntament del Genovés ha signat un conveni amb l’empresa totdeprop.es per tal de millorar la comunicació i facilitar els seus veïns el coneixement de les activitats, convocatòries i esdeveniments que organitza.

Totdeprop.es és una empresa d’àmbit comarcal que facilita als Ajuntaments la seua web com a plataforma conjunta on es pot trobar informació institucional, d’associacions i xicotetes i mitjanes empreses de tot tipus, tant del poble com de la comarca. Aquesta informació pot ser consultada des dels dispositius amb connexió a internet com ara, mòbils, tablets o ordinadors.

Subscrivint este conveni, i d’una manera gratuïta, l’Ajuntament del Genovés té l’oportunitat de disposar de tres espais en totdeprop.es (Ajuntament del Genovés, Regidoria de Cultura, i Museu de la Pilota i Regidoria d’Esports. Millorem així la nostra comunicació.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión