Entrada de Moros I Cristians a Albaida.

Moros albaida

El dia 9 d’Octubre (dia de la Comunitat Valenciana) és especial a Albaida per a qualsevol fester. Els bans moro i cristià guarnixen els carrers de la població i li donen una vida i un sentir extraordinari. Música, trages, llums, espectacles, carrosses, animales… es combinen per a convertir a la ciutat d’Albaida en el centre turístic- comarcal este dia.

moros 2

moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida moros albaida

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión