CLAUDIA SUÁREZ GONZÁLEZ DIMITEIX COM A REGIDORA DE MEDI AMBIENT I GOVERN OBERT DE L’AJUNTAMENT DE CANALS PER MOTIUS LABORALS.

claudia

El PSPV-PSOE de Canals dóna a conèixer la renúncia de la seua regidora que ahir mateix va formalitzar i es farà efectiva en el ple del 27 d’octubre. Una baixa que serà ocupada per Andreu Lluch Orts, actual nombre 3 del grup municipal socialista.
Canals 18 d’octubre de 2016. Ahir dilluns la regidora de Medi ambient i Govern Obert Claudia Suárez González presenta la seua dimissió per motius laborals que es farà formal en el ple de dia 27 d’octubre. Des de 2011 la jove regidora milita en el Partit Socialista del seu municipi, i en les dues últimes eleccions generals es va presentar en les llistes de la Província de València. Pocs anys que li han servit per a desenvolupar el seu vessant polític que ara ha d’abandonar per motius estrictament laborals, ja que la jove regidora dirigeix un despatx d’advocats en la mateixa localitat. Claudia presenta el pròxim 27 la seua dimissió amb tristesa per no acabar la legislatura i no poder portar a terme tots els projectes que tenia previstos per a impulsar la participació ciutadana i millorar els paratges naturals de la localitat, però amb la tranquil•litat que el seu company Andreu els reprendrà i portarà a terme amb èxit. Es tracta d’una dimissió forçada per motius personals i laborals i com assenyala la pròpia regidora: “La renúncia al càrrec que fins ara he exercit, es deu a motius laborals i a la consideració de no poder exercir degudament i amb rigor la meua responsabilitat política adquirida amb el poble de Canals i la impossibilitat de compatibilitzar la meua situació laboral amb el càrrec polític”.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión