Setmana Contra la Violència de Gènere

basket-genoves

El Genovés, 29 de noviembre de 2016

La setmana passada, amb motiu de la celebració del Dia Contra la Violència de Gènere, la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament del Genovés, va realitzar la Setmana Contra la Violència de Gènere. L’acte central i més significatiu, de caràcter benèfic, va tindre lloc el passat diumenge a l’Auditori Municipal, on l’artista local, Almudena Mahiques, va col·laborar interpretant l’obra “Alçat sol brillant”. Tot seguit es va realitzar la lectura d’un manifest per part d’algunes veïnes del poble que representen o presideixen diferents associacions locals, així com del nostre Alcalde i de la presidenta de Xateba. A la finalització d’este, se li va fer entrega a Xateba de tots els fons obtinguts

ud-genoves cium genovés basket-genoves auditori genovés

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión