Canals ja fa olor a soques

soques

Este dimecres 7 de desembre i com mana la tradició, Canals veurà entrar les primeres soques que aniran conformant la gran icona a Sant Antoni, la foguera més gran del món que cada Gener es monta en este poble de la costera.

Els festers de Sant Antoni Abat 2017, han organitzat com tots els anys, el tradicional sopar de soques  que es celebrarà este dimecres 7 de desembre a les 21:00 hores al pavelló d´esports Ricardo Tormo.

Unes 900 persones han confirmat, segons els festers, l´assitència a este sopar de soques. A més i com a novetat d’enguany també el Pavelló d’ esports  Ricardo Tormo durà a cap una Macro-Discomòbil que començarà cap a la mitjanit .

Les soques, les grans protagonistes de la nit junt als carreters i cavalleries, es troben ja degudament ordenades per a ser arrossegades en la partida dels Vinyals en la Torreta de Canals. Són un gran nombre de cavallistes, arribats de tot arreu, els que amb gran devoció a Sant Antoni,  participen en aquesta nit de soques a Canals.

Els primers en fer l’ entrada de la seua soca a la plaça major, als peus de la imatge de Sant Antoni i al lloc on s´elabora la foguera de Canals, seran els festers 2017 .

A partir de l´entrada de la primera soca, que com és tradicional serà a les 12 de la nit, ja sense parar i de manera continuada les soques aniran invaïnt la Plaça Major. A partir d´ahí començarà ja a construir-se de manera artesanal la foguera més gran del món, la de Canals.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión