La V escola de Nadal de Moixent atén a 30 usuaris

escola moixent

Un any més l’Ajuntament de Moixent ha posat en marxa l’escola de Nadal, que va des del dilluns 26 de desembre fins el dijous 5 de gener. L’horari és de 9 a 13 hores i el lloc on es realitza és la Casa de la Cultura. Els xiquets i xiquetes que assisteixen enguany arriben a 30.

Esta activitat està gestionada per Creu Roja Joventut amb el patrocini de l’Ajuntament.

Des de la regidoria de joventut posem en marxa esta iniciativa per a donar als pares un servei d’atenció a les famílies que ho necessiten, donat que treballen en estes dates.

En l’escola es realitzen diferents tallers, assemblees, visites culturals, jocs i manualitats.

Altra de les activitats que estan duguent-se a terme a la població és la ludoteca jove on els assistents poden jugar a pin-pon, futbolí, escacs, i altres jocs que estan a la seua disposició a la carpa instal.lada a l’explinada del poliesportiu.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión