Compromís la Costera – la Canal celebra el seu congrés.

compromis congres

La nova executiva és fruit del consens i recull totes les sensibilitats de la coalició.

El divendres 17 de febrer hem celebrat a Canals el Congrés de Compromís la Costera-la Canal, el congrés ha servit per renovar l’executiva que es farà càrrec de la gestió de la coalició a les dues comarques. La nova direcció integra militants de totes les militàncies de Compromís presents a la comarca (Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del País Valencià i Gent de Compromís) i serà encapçalada per Josep Maria Sebastià del Bloc.compromis congres

El nou equip de treball s’ha marcat com a principal repte continuar la consolidació i expansió de la coalició a les nostres terres. Un treball que ha dut a que Compromís siga la força més votada a molts pobles i la força de referència de l’esquerra, el valencianisme i l’ecologisme. Uns bons resultats electorals que han fet de Compromís l’espina dorsal de molts de governs municipals de la nostra comarca on els nostres regidors estan mostrant dia a dia una gran capacitat de treball.

El congrés, presidit per Joan Carles Perez, alcalde de Canals, Reis Gallego i Àngels Navarro; va comptar amb la presència d’Amparo Piquer, secretària d’organització del Bloc, i dels membres de l’executiva Mentxu Balaguer i Lluís Pastor. A les votacions la candidatura presentada va ser aprovada per unanimitat:compromis congres

Josep Maria Sebastià, Portaveu Comarcal.
Xavi Delgado, Secretari d’organització i finances. Carlos Cabello Franco, Secretari de moviments socials. Mai Castells, Secretària de política municipal.
Josep Enric Sisternes, Secretari d’implantació.
Pilar Doménech, Secretària de comunicació.
Fàtima Pérez, Vocal.
Àngels Navarro, Vocal.
Joprdi Gimeno, Vocal.
Pepe Garrigós, Vocal.
Pilar Gimeno, Vocal.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión