L’IES Moixent organitza la II Setmana Cultural

la font

El centre programa una sèrie d’activitats culturals, lúdiques i esportives per als tres dies que precedeixen les vacances de la Setmana Santa

Al llarg de tres dies, els alumnes de l’IES Moixent canviaran els llibres de text per la taula de mescles d’un DJ, els materials d’un taller de màgia professional, arnesos per a la pràctica de l’escalada o estoretes per una sessió de ioga.

Es tracta de vint tallers que es desenvolupen a partir de les 11 del matí i que inclouen campionats de diverses disciplines esportives, competicions dels videojocs més populars dels vuitanta, projeccions tridimensionals a un planetari o sessions de zumba i de defensa personal.

Segons Xavier Ortega, director del centre, ‘quasi totes les activitats permeten treballar les mateixes competències que es tracten a l’aula, però d’una manera més participativa, i al mateix temps permeten afavorir la integració dels membres de la comunitat educativa’.

La cloenda d’aquesta Setmana Cultural consisteix en una volta a peu en què s’han inscrit vora 300 participants, cadascun dels quals ha dipositat, com a aportació solidària, un producte alimentari que es destinarà al centre de distribució d’aliments de la Creu Roja de Moixent.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión