Rebeca Torró: “l’intent de manipulació del PP en l’assumpte de l’educació concertada ha quedat en evidencia”

rebeca torrò

La portaveu socialista apunta que la no supressió de cap aula concertada a Ontinyent demostra que els populars “volien utilitzar la inquietud de les famílies”

Torró apunta que la moció del PP al ple “evidència que el tarannà dels populars segueix sent el d’èpoques passades, muntant gresca enlloc d’aportar solucions”

Rebeca Torró: “l’intent de manipulació del PP en l’assumpte de l’educació concertada ha quedat en evidencia”

La portaveu del grup municipal socialista d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha destacat que una vegada s’ha conegut la renovació de concerts educatius de Batxillerat, que no ha afectat a cap centre d’Ontinyent, “ha quedat més en evidència que l’únic objectiu del PP ha estat manipular i generar divisió en aquest assumpte”.

Torró ha recordat com la portaveu dels populars, Mercedes Pastor, va presentar al plenari passat una moció al voltant d’aquest procés, “amb l’únic objectiu d’utilitzar un assumpte tan sensible com l’educació per crear conflicte i intentar dividir a la societat, que és el que millor saben fer”, ha destacat la portaveu socialista.

La Conselleria d’Educació, segons Rebeca Torró, ha fet “una actuació de sentit comú, reduint concerts on era necessari i mantenint-los on s’havien de mantenir per garantir el dret de l’educació de les famílies”. Torró ha  indicat que “a Ontinyent no s’ha suprimit cap, i en quasi tots els municipis on s’ha fet les retallades estes han estat parcials, és a dir, no s’ha perdut la concertació del Batxillerat al complet”, assenyalava.

Torró ha destacat que “l’actuació del PP i la seua portaveu ha estat molt irresponsable en tot aquest assumpte. La seua moció tenia un clar objectiu de búsqueda de la divisió i del conflicte, com demostra el llenguatge bèl·lic que van emprar en la mateixa, i deixa en evidència que el tarannà dels populars segueix sent el mateix d’èpoques passades, més preocupats de montar gresca i crear conflictes que d’aportar solucions constructives a la ciutadania”, manifestava.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión