El Museu històric, artístic i etnològic “Casa del Pou” de La Llosa de Ranes s’uneix a les celebracions del Dia Internacional dels museus.

museu 4

Cada any des de 1977, el dia 18 de maig es celebra en el món sencer el Dia internacional dels museus. Este esdeveniment, promogut pel Consell Internacional dels Museus, és l’ocasió perfecta per a conscienciar al públic general sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat, mostrant la importància d’estos edificis com a espais d’intercanvi cultural, d’enriquiment de cultures i de desenvolupament de l’enteniment mutu.

En este dia, museus de tot el món programen activitats per a celebrar la jornada, que enguany es convoca sota el lema “Museus i Històries punyents: dir tot allò que no es pot explicar als museus”.

En aquest magnífic context, el museu històric, artístic i etnològic de la “Casa del Pou” de La Llosa de Ranes obri les seues portes per a donar a conèixer el patrimoni etnològic i tradicional del municipi. Este espai cultural, que se situa en la Casa del Pou (un edifici construït a finals del segle XIX), presenta una proposta escenogràfica diferent i nova, carregada de simbolisme en el qual el discurs i el contingut prevalen sobre tots els objectes exposats. En el seu conjunt, el museu ofereix un espai modern capaç de mostrar la realitat de La Llosa de Ranes, un contenidor viu de l’activitat cultural local.

La idea és compartir amb els visitants una jornada cultural, en la qual puguen acostar-se als espais i aspectes menys coneguts de la història del municipi i sentir-se partícips de la seua tradició.

Les portes estaran obertes de  a 11h a 14h del matí i de 16h a 18h de la vesprada  per a tots els visitants interessats.

museu2

museu1

museu 4

museu 3

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión