L’Ajuntament de La Llosa de Ranes ofereix una recepció a Mariam Ramón per reconèixer els seus mèrits esportius.

mariamnp

L’alcalde del municipi va rebre a la Tenista Marian Ramón, campiona d’Espanya i subcampiona del món a la categoria equips +40.

El passat dimecres, a les 13h, durant la recepció institucional a la campiona d’Espanya i subcampiona del món per equips +40, Marian Ramón, la sala de plens de La Llosa de Ranes es va tornar a omplir, una vegada més, d’orgull pel dur treball dels veïns de la localitat que, com va dir l’alcalde Evarist Aznar durant l’acte, “porten el nom de La Llosa de Ranes allà on van, demostrant que és un gran poble ple de gent extraordinària”.

Este acte institucional, organitzat per l’Ajuntament de La Llosa de Ranes i presidit per Evarist Aznar, Alcalde de la localitat i  Diputat provincial, pretén reconèixer els mèrits esportius de la tenista i la seva aportació esportiva a la ciutat.

Marian, junt a les seues companyes del Club Espanyol de Tenis de València, es va proclamar campiona d’Espanya al torneig celebrat el passat 7 de maig a Mallorca, després d’imposar-se al Club de Tenis Chamartin amb un resultat de 4-1.

A este títol, hi ha que afegir el de subcampiona del món per equips a la categoria +40 al campionat celebrat el passat mes de març a Ciudad del Cabo, Sud-àfrica.

L’esportista, que a la seua llarga trajectòria compta també amb un títol de campiona d’Espanya a la modalitat individual +35 i un campionat del món a la categoria equip +40,  és la directora del Xàtiva Tenis Club, situat a la localitat de La Llosa de Ranes, el qual està aconseguint grans resultats i compta amb una cantera de formidables tenistes que tenen com a guia el treball i l’esforç dels més majors.

la llosa

mariamnp

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión