La nova edició de les rutes turístiques entre comarques 2017 visita La Llosa de Ranes

llosa 1

El passat diumenge, la Llosa de Ranes va ser l’encarregada d’acollir una de les rutes turístiques que formen part del programa de rutes turístiques entre comarques de La Costera, la Vall d’Albaida, la Ribera Baixa, la Canal de Navarrès i la Safor, la qual compta amb un total de 60 municipis participants.1

La visita, formada aproximadament per 30 participants arribats de totes les comarques de la província, va començar a les 10:30 a la porta de l’ajuntament, on l’Alcalde de la localitat, Evarist Aznar, donà la benvinguda als participants i els animà a què gaudiren dels atractius que amaga el municipi que es troba baix la l’ombra de Santa Anna.

Els assistents, acompanyats de Mati Vidal, bibliotecària de la localitat i guia turística per a l’ocasió, van poder recórrer els llocs més característics del municipi entre els que destaquen l’església de la nativitat, edifici del segle XIX; el Museu històric, artístic i etnològic “Casa del Pou”, espai dedicat a la tradició i cultura local; la casa del pintor Diez i la casa de Micalet Mars, un dels bandolers més coneguts de la Comunitat Valenciana, i l’Ermita del Crist del miracle, edifici del Segle XVIII, i el seu jardí en el que trobem una roca commemorativa al botànic cavanilles, entre altres elements arquitectònics i paisatgístics d’interès com les nombroses fonts que es reparteixen al llarg del poble.

La ruta va finalitzar a la fabrica de formatges Jamesa, guanyadora de diversos premis a nivell nacional e internacional, on els esperava una degustació dels seus productes.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión