Premiats en el concurs de dibuix de la carrera popular

premiats dibuix

CARINA HOLOVENKA DEL COL·LEGI RAMON ESTEVE DE LA POBLA DEL DUC GUANYA EL CONCURS DE DIBUIX PER A ESCOLARS AMB MOTIU DEL Xé ANIVERSARI DE LA CARRERA POPULAR.
Agnés Benavent del Taquígraf Martí de Xàtiva i Lucia Ballester del Carles Salvador de Barxeta són les altres premiades.

El passat mes de febrer és presentava el concurs de dibuix per a escolars de 6é de primària amb motiu de la desena edició de la carrera popular per a persones amb diversitat funcional. Un concurs en el que han participat mes de 300 escolars i en el que ha estat complicat deliberar els guanyadors d’aquest concurs, per la qualitat de tots i cadascun dels dibuixos presentats.

Aquest Concurs es va presentar al mes de febrer amb el tema ”L’Esport i la Diversitat Funcional”. Un concurs que ha estat dirigit als alumnes de 6é de primària dels col·legis de Xàtiva i de les poblacions del voltant. Poblacions com El Genovés, Barxeta, Lloc Nou d’En Fenollet, La Pobla del Duc, Llanera de Ranes, La Granja de la Costera, Torrella, Cerdà, La Llosa de Ranes i la pròpia Xàtiva han participat en aquest concurs. Durant la carrera es va realitzar una exposició a la casa de la cultura amb els dibuixos i després el jurat, conformat per alumnes de TASOC de l’IES La Costera, han dictaminat quins han estat els dibuixos guanyadors de cada col·legi, a més dels tres primers guanyadors absoluts.

Caina Holovenka, del col·legi Ramon Esteve de La Pobla del Duc ha estat la guanyadora absoluta d’aquest concurs, dibuix que a més ha estat estampat a més de 500 samarretes patrocinades per Ausolan que lluïen tots i cadascun dels escolars de 6é de primària que vingueren a animar i recolzar la carrera.

Una activitat amb el qual el centre ocupacional de Xàtiva pretenia arribar a la comunitat educativa per conscienciar de la importància de fer veure les capacitats que tots tenim per poder fer esport, uns amb unes determinades capacitats i altres amb unes distintes. Per tant fer veure que amb la diversitat està la riquesa. Mari Carmen Ferri, una de les organitzadores de la carrera i responsable de la vessant escolar de la carrera comentava que “ha estat un encert prendre aquest tipus d’iniciatives. Conscienciar des de ben menuts a les persones sobre la diversitat dóna peu a somiar amb una millor societat. Estem convençuts de que aquest és el camí a seguir i no volem desaprofitar l’oportunitat de treballar en aquest sentit. Un pas més per fer de Xàtiva una ciutat cada vegada més educativa i més inclusiva”

Agnés Benavent del Taquígraf Martí ha obtingut el segon premi i Lucia Ballester del Carles Salvador de Barxeta el tercer premi d’aquesta primera edició del concurs de dibuix de la Carrera Popular de Xàtiva.

1r PREMI

premiats dibuix

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión