L’obra ‘Blai i Laia’ arriba a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de La Llosa de Ranes.

cartell teatre.la llosa

El proper dissabte 10 de juny la companyia de teatre “Calidoscopi Teatre” representarà l’obra teatral ‘Blai i Laia’ a La Llosa de Ranes.

L’auditori de la Llosa de Ranes obri, una vegada més, les seues portes per oferir una obra teatral familiar i ho fa de mà del grup Calidoscopi Teatre, encarregat d’obres com “La nouba”, “Això era un estenedor” i “La porta de Júlia”.  En esta ocasió l’obra elegida és “Blai i Laia”, una creació basada en el conte infantil “La Casa de Xocolate”, en la que ens narren les aventures i desventures de dos germans que, perduts al bosc, han d’ enfrontar-se a éssers màgics i terrorífics per poder tornar a casa.

Calidoscopi teatre, encarregada d’esta producció, és una modesta companyia teatral sense ànim de lucre que va nàixer amb la finalitat de fomentar la integració en la societat per part de persones amb diversitat funcional i donar a conèixer les seues capacitats. Este grup, del que qualsevol pot formar part, esta constituït per persones amb i sense diversitat funcional. A les actuacions no hi ha diferències, dalt de l’escenari tots són actors, mostra d’això és que durant les obres els participants actuen amb una careta que tan sols es lleven al comiat de l’acte.

L’Auditori Mestre Vicent Tortosa serà l’encarregat d’albergar esta màgica obra. L’acte tindrà lloc el proper 10 de juny a les 19:00h. Les entrades es podran aconseguir  al CEIP Crist del Miracle, a la Biblioteca municipal de La Llosa de Ranes i al Bar l’Atril amb un preu de 4€ o el mateix dia de l’actuació en taquilla per 5€.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión