EL CONSELL DE LA JOVENTUT DE XÀTIVA LLANÇA LA CAMPANYA “JOVE ASSOCIA’T!” PER A PROMOCIONAR L’ASSOCIACIONISME JUVENIL

consell joventut

Amb aquesta campanya es pretén crear espais de trobada per a que els joves que comparteixen interessos comuns puguen treballar conjuntament al voltant d’aquestos i realitzar propostes d’activitats i campanyes. A més açò es complementarà amb el “Laboratori d’associacions” amb el qual el CJX oferirà assessorament i suport a aquells grups de joves que vullguen donar un pas endavant i formar una nova associació.

El Consell de la Joventut de Xàtiva posarà en marxa aquesta setmana la campanya “Jove Associa’t!” amb la qual pretenen fomentar l’associacionisme juvenil i crear espais de trobada per a compartir experiències, idees i propostes. Aquesta campanya constarà d’una fase inicial en la qual el CJX convocarà diversos encontres sectorials de diferents temàtiques. Aquestes reunions serviran per tal de realitzar una presa de contacte entre les persones que participen i també amb el Consell de la Joventut. L’objectiu d’aquestos encontres sectorials és crear grups de treball que puguen aportar idees i propostes de campanyes i activitats al CJX. Una vegada estiguen aquestos grups consolidats podran començar a funcionar de manera autònoma, amb el seguiment i el suport del CJX.

La segona fase de la campanya consistirà en la posada en funcionament del “Laboratori d’associacions”, un servei que oferirà el CJX a aquells grups de joves que tinguen interès en formar una associació. Aquest servei oferirà assessorament en matèria legal i administrativa per tal de formar una associació, un seguiment en els primers mesos de vida de les associacions per tal d’aprendre a gestionar correctament una entitat i una seu provisional en la qual fixar el domicili fiscal de les associacions, realitzar reunions o guardar el material.

Aquesta campanya es desenvoluparà a partir d’aquest setmana, realitzant-se 7 reunions sectorials durant 2017. El mes de juny es realitzaran les trobades de Periodisme i comunicació i Ecologisme i Medi ambient; el mes de juliol l’encontre d’Història, Memòria i Turisme; el mes de setembre l’encontre d’Arquitectura i urbanisme, a octubre es realitzarà l’encontre de Gastronomia i hostaleria, a Novembre el de Igualtat de gènere i a desembre el de Moda i fotografia. Aquesta campanya esta prevista que continue l’any 2018 amb més encontres de temàtica diferent, no obstant això si hi ha persones o grups interessats en proposar un encontre d’una altra temàtica poden posar-se en contacte amb el CJX. El Laboratori d’associacions estarà disponible on-line a partir dels propers mesos, encara que qualsevol persona que vullga utilitzar aquest servei també pot fer-ho posant-se en contacte amb el Consell de la Joventut.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión