L’Associació de Comerciants posa en marxa la campanya comercial “La Canalina”

 Associem la Canalina

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Canals i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal amb el suport de la regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals, han encetat hui una nova campanya de fidelització comercial anomenada “La Canalina”. La campanya que acaba de començar, continuarà fins al 30 de setembre i oferirà a tots aquells que compren en els comerços associats, l’oportunitat de guanyar nous i variats premis com un carro de compra valorat en 100 euros del Mercat Municipal, un viatge per la costa mediterrània, entre altres obsequis interessantíssims.

En aquest sentit, i com ha explicat la presidenta d’Associem, Arantxa Torró: “Com és costum en les nostres campanyes volem agrair les compres o contractacions, si es tracta de professionals,  a tots els nostres clients, que per altra banda són amics, ja que ells i elles confien amb els nostres productes i serveis“. Per a aquesta campanya s’utilitzarà una cartilla de cupons, que constarà de deu caselles, i que es donarà als usuaris dels establiments. En ella, i si es fa una compra superior a 15 euros a algun comerç associat, s’estamparà a la cartilla un segell fins a completar les deu caselles. Una vegada completada la cartilla, aquesta es deurà entregar en algun comerç associat o en els punts d’informació d’Associem.

Com ha explicat Torró, els segells han de ser de deu establiments diferents, i una persona pot participar les vegades que vulga, sempre que estiga la cartilla degudament complimentada. Finalment, el sorteig es farà coincidint amb la Fira Comercial, que aquest any, està prevista per al 30 de setembre. Durant la celebració d’aquesta, es donaran a conéixer als guanyadors de La Canalina.

Per a Ricardo Requena, regidor de l’àrea de Promoció Socioeconòmica, aquesta “original campanya de dinamització comercial que es posa en marxa és una mostra més del treball conjunt i coordinat que l’administració local i els col·lectius d’empresaris i comerciants estem duent a terme, amb llançament de campanyes que com La Canalina, el Dia dels xiquets al Mercat Municipal, o d’altres que veuran la llum d’ací a poc temps, pretenem recolzar aquest sector doncs és fonamental per al creixement econòmic de Canals”.

Des de l’associació recorden que tota la informació de la campanya es pot trobar al següent enllaç:http://www.associem.org/novetats/nova-campanya-fidelitzacio-nostres-clients/

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión