Els diputats provincials de Compromís es reuniran amb els regidors de la Costera.

TARJA INVITACIÓ REGIDORS copia

Xàtiva 5 de juny de 2017

El proper dimarts 6 de juny els diputats provincials celebraran una trobada amb els regidors que el partit té als municipis de la Costera. L’acte, obert a la militància i a la resta de la ciutadania, es celebrarà a l’ajuntament de Rotglà i Corberà a les 19:00 i tindrà un doble objectiu: Que els diputats provincials expliquen les línies mestres de la seua actuació i que els regidors dels diferents pobles puguen plantejar els seus dubtes, preocupacions i propostes.

Aquest acte s’emmarca dins la voluntat d’establir canals oberts de comunicació continua que permeten tant rebre com enviar informació i establir un diàleg obert que ajude a millorar els serveis que es presten a la ciutadania. Aquestes trobades de coordinació i intercanvi es celebren periòdicament i venen precedides per altra que es va desenvolupar a Xàtiva fa uns mesos.

L’acte servirà també per a coordinar esforços en matèries d’interés comarcal, ajudant a establir canals de cooperació que ajuden al desenvolupament de projectes que requereixen de l’actuació de més d’un municipi.

Compromís sempre ha considerat les diputacions com entitats anacròniques a extingir atés que hi ha altres més properes a la ciutadania, com ajuntaments i mancomunitats, que podrien prestar un servei més eficaç i ajustat a les necessitats reals. Tot i això, mentre no ens trobem en situació de poder canviar aquesta realitat legal i institucional, treballarem per a que es transformen en institucions al servei de la gent deixant arrere el paper de “repartidores sense criteri objectiu” que van tenir en èpoques passades. Trobades com aquesta ajuden a millorar el servei que presta la institució, ja que ajuden als diputats a conéixer la situació de les comarques i els proporciona informació real i sobre el propi terreny; acostant així la institució a la voluntat i necessitats de les persones.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión