La Font de la Figuera proposa ampliar els recursos per a la gent gran i amb dependència

L’Alcalde i dues tècniques de l’Ajuntament acaben de reunir-se amb la secretària autonòmica de Servei Socials, Helena Ferrando, per tractar el futur centre d’atenció a les persones majors.

La Font de la Figuera.- 23.06.2017.- Amb l’objectiu de reforçar els recursos per a la gent gran i persones dependents, l’alcalde de la Font de la Figuera, acompanyat per dos tècniques del Consistori, acaben de reunir-se amb la secretària autonòmica de Servei Socials, Helena Ferrando, per tractar el futur centre d’atenció a majors.

Segons l’alcalde, Vicent Muñoz, “estem treballant per aconseguir fer efectives les polítiques inclusives a les persones que més ens necessiten, tant per a prestar atenció a persones amb dependència com per aconseguir un Centre d’Acció Social que serveixca de suport a aquests i els seus familiars”.

Des de l’Ajuntament es veu essencial aportar una especial atenció a les persones en situació de dependència i donar importància a la participació activa de les persones grans a la societat, les quals sempre s’han tingut molt presents a les accions realitzades des del Consistori.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión