La Dansà de la Font de la Figuera, a la FIra de les Comarques de València

La població va dedicar un intens cap de setmana a promocionar la seua oferta local a la Fira de les Comarques de València. Fins i tot els quadres de les Reines de la Dansà Major i Infantil del 2016, Ana Sanz i Àgueda Calabuig, van tenir oportunitat d’oferir a les i els assistents una mostra de la Dansà i de l’Ú de la Font, conegudíssims balls que arrelen gran tradició a la Font de la Figuera. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament, Purificación Lluch, va voler agrair la dedicació a les Regines i els seus quadres de ball, així com a totes les persones que es van implicar aquest cap de setmana per focalitzar de nou l’interès turístic a la nostra població.
Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión