El campus Maria Pina es presentarà al Museu de la pilota

La presentació serà el proper diumenge 2 de juliol a les 20.00 hores

Una nova edició del campus Maria Pina que des de fa uns anys es va celebrant al Genovés començarà el proper dilluns dia 3 de juliol. Però aquest any amb una novetat. El diumenge anterior, 2 de juliol el Museu de la Pilota del Genovés albergarà la presentació d’aquesta nova edició del CAMPIS MARIA PINA PRO 2017. Una presentació que comptarà amb la pròpia Maria Pina, que posteriorment donarà una roda de premsa, l’alcalde del Genovés Pere Revert, els entrenadors que van a formar part del cos tècnic del mateix campus i gran part dels jugadors que participaran d’aquesta activitat. Un campus que començarà el mateix dilluns dia 3 de juliol i que acabarà el 29 de juliol, dividint-se en dos torns clarament delimitats pel minibàsquet i bàsquet més adult.

En la presentació Maria Pina i el seu equip d’entrenadors explicaran la finalitat del campus així com a finalitat del mateix i presentaran la roba que aquest any tots els membres del campus van a poder lluir als seus entrenaments. Maria Pina en unes declaracions convidava als inscrits al campus, però també als aficionats a aquest esport a la presentació del diumenge al Museu de la Pilota. Un acte novedós que serà el punt de partida d’aquesta nova edició de Maria Pina al Genovés.

Maria Pina en declaracions als mitjans de comunicació i després d’anunciar la nova edició d’aquest campus comentava que “Ara ens queda el millor, gaudir de l’energia i il·lusió d’aquestos xiquets i xiquetes i ensenyar-los tot el treball que durant molt de temps hem preparat. Al mateix temps també vull agrair la fidelitat de tantes famílies que ens trien per a que aquestos jugadors cresquen”

 

Per la seua part, el C.B. Genovés comentava que “per a nosaltres com a club és un luxe poder comptar al nostre poble amb una activitat com aquesta i més si ve de la mà de Maria Pina, que si ve a nivell esportiu no hi ha suficients qualificatius, a nivell personal ens trobem amb una de les persones que més estima el bàsquet de formació, però sobretot la forma d’estimar-lo. No tenim suficients paraules per agrair-li a Maria el que decidesca fer el seu campus al nostre poble. És una de les persones que tenim la sort de trobar en el camí i de la qual hem d’aprendre. Ofereix bàsquet de qualitat, bàsquet de formatiu, bàsquet inclusiu, però sobretot educació. El Genovés té l’oportunitat de comptar amb un campus, gestionat per una de les millors jugadores estatals de bàsquet però sobretot per una gran persona”

Per tant, el proper diumenge dia 2 de juliol a les 20.00 hores, al Museu de la Pilota, Maria Pina i el seu equip tècnic d’entrenadors farà la presentació d’una nova edició del CAMPUS MARIA PINA PRO – EL GENOVÉS 2017.
C.B. Genovés

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión