L’espectacle “Botifarra a banda” arriba aquest dissabte a la Font de la Figuera

 Fusionarà la veu del cantautor de Xàtiva, Pep Gimeno “Botifarra”, amb la banda de música La Lira Fontiguerense.

La Font de la Figuera.- 06.07.2017.- El teatre Joan de Joanes de la Font de la Figuera acull aquest dissabte l’esperat espectacle “Botifarra a Banda”. Amb el cantautor Pep Gimeno “Botifarra” i La Lira Fontiguerense com a protagonistes, aquests dos elements tan genuïnament valencians oferiran un repertori de música tradicional popular aquest dissabte a les 19.30 hores.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Font de la Figuera, la responsable de l’àrea, Verónica Reyes, ha incidit en la importància d’aquesta trobada tant per a les i els veïns com a visitants. “Veure fusionades La Lira Fontiguerense amb un cantautor de tanta rellevància com és Pep Gimeno resultarà tota una experiència mai vista en la població. A més, demostra de nou la capacitat adaptativa de la nostra banda a tots els ambients i la seua professionalitat”. Les últimes entrades disponibles per a aquest concert es vendran a la taquilla del teatre Joan de Joanes una hora abans de l’espectacle aquest dissabte.

És el concert per excel·lència que el cantaujtor de Xàtiva ha passejat aquests últims anys al costat de les bandes que vertebren la vida associativa i cultural de tants i tants pobles valencians. De fet, es podria dir que aquest projecte reuneix 3 tresors de la vida musical valenciana: els cants de tradició oral, els bandes de vent i la veu de “Botifarra”.

Però aquest és un dels molts actes que oferirà aquest estiu l’Ajuntament de la Font de la Figuera. Dimarts passat s’iniciaven les Nits a la Fresca, i es desenvoluparan cada dimarts i dijous a la nit (espectacles de teatre, concursos, activitats musicals, etc.), i culminaran amb la Setmana de la Joventut:

“I per descomptat pensant en tots els públics, de fet, donada la quantitat d’oferta cultural i d’entreteniment oferta en diem carinyosament “Estiu Actiu “, fent esment a aquells que afirmen que la Font de la Figuera sempre està viva i en moviment, i és que tenen raó”, afirma orgullós l’alcalde, Vicent Muñoz”.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión