Mig Any Fester

La regidoria de Fira i Festes de l’Ajuntament de Canals junt als festers de Sant Antoni 2018 van presentar ahir, en roda de premsa, el programa d’actes del ja arrelat Mig Any Fester que des de fa uns anys ve celebrant-se a Canals amb gran èxit de participació.

Per a aquesta edició, els festers han organitzat un programa amb sortejos, sopar popular i un parc infantil per als més menuts. Activitats totes elles que ompliran l’avinguda Vicente Ferri i la plaça del Pont del Riu durant els dies 13, 14 i 15 de juliol de 2017. Un concurs de tapes per diversos bars i restaurants de la població complementaran aquest esdeveniment festiu.

Per a finalitzar la programació el diumenge 15 de juliol a la Plaça Pont del Riu gaudirem de l’actuació de l’orquestra “XTRA” acompanyat d’un sopar popular.

Tant els festers com la regidora de Festes conviden a la ciutadania a participar d’aquesta festa d’avantsala de les Festes Patronals de Sant Antoni 2018.

 


Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión