Divendres arranquen al Quatre Camins les 24 hores de futbol 7 de Canals

El divendres 14 juliol s’iniciarà al Quatre Camins la VI Edició de les 24 hores de futbol 7 organitzat pel Grup de Recreació Esportiva Quatre Camins. Aquesta competició començarà a les 21,00 hores del divendres i acabarà diumenge 16 de juliol a la matinada.

En aquest sentit, demà a les 21,00 hores es farà el sorteig entre els 16 equips inscrits per participar en aquestes 24 hores de Futbol 7 on hi haurà trofeus per als campions, subcampions i semifinalistes. També es reconeixerà al millor porter i al millor jugador.

Des de l’organització s’espera una gran afluència de públic al Camp de futbol Quatre Camins per gaudir d’aquest esdeveniment.

A més a més, agraïxen a tots aquells que un any més han fet possible la celebració d’aquestes 24 Hores de Futbol de Canals.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión