Espectacle Botifarra a Banda, junt amb La Lira Fontiguerense.

L’espectacle Botifarra a Banda emociona i retorna al passat als assistents amb un repertori de música popular i tradicional valenciana.
 
Pep Gimeno “Botifarra” va alternar cançons amb una infinitat de dites populars especialment procedents d’aquesta comarca. Al cantautor el van acompanyar la Lira Fontiguerense i sis músics del seu equip que quasi van aconseguir el ple absolut al teatre Joan de Joanes el passat dissabte a la Font de la Figuera. Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, la responsable de l’àrea, Verónica Reyes, afirma sentir-se orgullosa d’haver apropat la cultura popular dissabte passat de la mà de “Botifarra” i fer rememorar a majors la cultura d’abans, transmesa de generació en generació. Amb èxits com “Granaïna del tio Palero”, diverses Jotes o “El casament de Maria la Xapa”, entre d’altres, “Botifarra” va aconseguir arrencar els aplaudiments del públic, especialment en finalitzar la seua actuació amb “Malaguenya de Barxeta”.
Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión