Espectacular actuació d’Allen Vizzutti, el prestigiós trompetista, a La Llosa de Ranes

El passat divendres 7 de Juliol el trompetista professional Allen Vizzutti va oferir una excepcional masterclass, a la qual van assistir més de 100 trompetistes, i un concert a l’auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa” de La Llosa de Ranes amb motiu del tour internacional que està portant a terme.

Allen Vizzuti, trompetista i compositor americà amb una gran carrera musical. Ha actuat a més de 60 països  amb una gran varietat d’artistes com Doc Severinsen, Chuck Mangione o Woody Herman, a més de formar part en més de 150 bandes sonores de pel·lícules com Rocky II, Regreso al futuro, Poltergeist II, 10, Bajo el Cherry Moon o El jinete eléctrico.

L’acte, que va començar a les 18:00h i va finalitzar a amb el recital Vizzutti & Back To Brass va posar la sala en peu amb un final espectacular.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión