Escena Erasmus finalitza la gira del seu nou espectacle, “La Fira Invisible”, a la Font de la Figuera

La representació teatral es realitzarà el diumenge, 16 de juliol de 2017, a les 20.00 hores, al teatre Joan de Joanes.

La Font de la Figuera.- 14.07.2017.- “La Fira Invisible”, l’últim espectacle del grup de teatre de la Universitat de València, Escena Erasmus, finalitza a la Font de la Figuera la seua gira per una vintena de municipis valencians en el marc del projecte Les Europes Menudes 2017. Tindrà lloc este diumenge dia 16 de juliol al teatre Joan de Joanes de la localitat i l’entrada serà lliure.

El populisme, l’extremisme, la situació del desconcert ciutadà que es viu a Europa i l’increment del gihadisme són alguns dels temes que centren la representació, dirigida per Anna Marí, que és co-directora d’Escena Erasmus al costat de Josep Valero i Daniel Tormo.

El director del projecte Escena Erasmus, Josep Valero, ha manifestat que en
la present edició del programa /Les Europes Menudes/ «s’ha reforçat
l’activitat de col·loqui amb el públic després de cada espectacle per
tal de potenciar l’aspecte didàctic, de reflexió constant i de
sensibilització envers les persones refugiades al nostre continent».
Valero també ha incidit en l’interés per  «afavorir el coneixement
dels recursos naturals i patrimonials dels municipis visitats per aquest
projecte, amb l’objectiu de fer conèixer millor la nostra història i la
nostra cultura als estudiants Erasmus, tot i fent partícips als mateixos
habitants de cadascuna de les localitats».

Vicent Muñoz, alcalde de la Font de La Font de la Figuera i la Regidora de Cultura, Verónica Reyes, han assenyalat
que el fet que aquesta localitat «haja estat l’escollida per tancar la
gira d’Escena Erasmus ens enorgulleix i reafirma el nostre municipi com a
enclavament únic, ple de potencial, capaç de cridar l’atenció dels seus
organitzadors per formar part de la seua gira pels recursos que ofereix».

Escena Erasmus és un dels projectes culturals més singulars de la Universitat de València ja que es tracta d’una iniciativa que cada any fomenta la pràctica del teatre entre els alumnes Erasmus que estudien a la institució, una de les universitats europees que més alumnes internacionals atreu. Escena Erasmus va ser distingit amb el premi Carlemany de la Joventut del Parlament Europeu per al foment de la integració europea a través de la cultura.

La Fira Invisible està protagonitzada per 13 actors i actrius: Natalia Adamczyk (Polònia), Marc Company (València), Mara Hold (Alemanya), Stefano d’Ippolito (Itàlia), Lucas Casasco (Brasil), Szymon Miczek (Polònia), Manuel Ramminger (Àustria), Maria Ros (València), Ismael Sempere (Alacant), Judith Sanz (Soria), Glòria Vindel (València) i Clelia Zoccatelli (Itàlia).

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión