Acord entre el Llevant UE i el Ciutat de Xàtiva C.F.B.

El Ciutat de Xàtiva CFB anuncia un important acord amb el Llevant UE després d’haver-se presentat oficialment fa unes setmanes. Des del club ja s’ha començat a treballar per a planificar la pròxima temporada i la primera de les notícies arriba en forma d’acord amb un dels principals equips de la Comunitat Valenciana que militen a la primera divisió.

Sergio Gómez, en la foto posant junt al President del Ciutat de Xàtiva, Pepe Bernabeu, és el director de l’Escola del Llevant UE i considera que el Llevant va a créixer a La Costera i, amb aquest conveni, recolza un treball de molts anys d’una de les localitats més grans de la província de València en la que estan fent molt bé les coses al llarg dels seus anys d’experiència. Per la seua banda, el president setabense, assenyala que este acord és fruit del treball que
venia fent-se fins al moment, amb contactes que ja s’havien iniciat per part de les directives dels dos clubs que han acabat fusionant-se i convergint en el Ciutat de Xàtiva. “És molt important per als xiquets i xiquetes de Xàtiva i La Costera que s’haja arribat a este acord amb una entitat de prestigi com és el Llevant UE”, assenyala Bernabeu.

Fruit d’este acord seran els partits amistosos que disputaran els diversos equips del Ciutat de Xàtiva les primeres setmanes de setembre, tant a la capital de la Costera com a les instal·lacions esportives del Llevant, poder vore entrenaments de Futbol 8 i Futbol 11, col·laborar en la formació als entrenadors,…

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión