La Font de la Figuera inicia demà el II Festival de música de cambra “En Clau de Sol”

Entre les novetats del Festival, que enguany comptarà amb un dia més d’actuacions i amb figures internacionals, destaquen el concert itinerant “De font a font”, que oferirà un recorregut musical per les principals fonts de la població.

La Font de la Figuera.- 24.07.2017.- Amb l’objectiu de seguir animant les nits d’estiu, l’Ajuntament de la Font de la Figuera segueix amb el seu cicle d’activitats emmarcades en les “Nits a la Fresca”. Aquesta setmana estaran plenes de música de cambra, ja que demà a la nit s’inicia el Festival Internacional “En Clau de Sol”.

El cicle de concerts es divideix en quatre actuacions, totes elles a les 22.30 hores en diferents espais. Demà dimarts, a l’església, amb “Les Quatre Estacions”, en la qual tindran cabuda, a més de l’orquestra barroca del Conservatori Professional de València, el violinista amb origen fontí que ja va sorprendre pel seu talent, Fernando Pascual, en la passada edició .

Dimecres, com a principal novetat del Festival, el concert itinerant per les diferents fonts, “De font a font”, que partirà del Teatre Joan de Joanes. Dijous, el so del violí, violoncel i piano seran els protagonistes en l’actuació “1, 2, 3”, al Museu Històric-Etnològic “La Costera”. I, finalment, un recital líric a la Font de Baix aquest divendres donarà per finalitzada aquesta segona edició del Festival que espera repetir la gran afluència de visitants de l’any passat.

Des de la regidoria de cultura, la regidora Verònica Reyes, anima veïnes, veïns i visitants a gaudir d’aquest festival musical, aprofitant el bon temps. Les “Nits a la Fresca” són la millor excusa per eixir els dimarts i dijous de juliol i part d’agost a la nit.

PROGRAMACIÓ En clau de sol

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión