L’Ajuntament torna a instal·lar la màquina de reciclatge que premia les i els usuaris

• Amb un disseny molt innovador el consistori ja anima veïnes, veïns i visitants a fer ús d’ella, ja que estarà disponible a la Font de la Figuera durant un mes i mig.

• Després de l’èxit del passat estiu, superant en envasos reciclats fins i tot a ciutats amb més de 50.000 habitants, la Regidoria de Medi Ambient repeteix la iniciativa, i a més, les despeses que generen el seu lloguer són cobertes pel Consòrci de Residus.

• El seu ús aporta punts (Fontinets) amb els quals entraran en el sorteig de fantàstics premis cada setmana.

La Font de la Figuera.- 26.07.2017.- L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha fet un pas més en matèria de reciclatge. Amb el lema #ReciclarTéPremi anima les persones a fer ús de la màquina que ha instal·lat a la planta baixa del consistori per segon any consecutiu i que estarà a la seua disposició durant mes i mig. I a més, no suposarà cap cost per al consistori, ja que les despeses de lloguer de la mateixa seran cobertes pel Consorci de Residus, al qual la Regidoria de Medi Ambient agraeix la seua col·laboració.

Dipositant ampolles de plàstic, llaunes, piles i mòbils vells els usuaris aconseguiran punts (anomenats carinyosament Fontinets). I, per cada 10 Fontinets dipositats entraran en el sorteig cada setmana de fantàstics premis a determinar pel Consistori.

La iniciativa ja va despertar un gran interès el passat estiu, arribant a superar en envasos reciclats a poblacions i ciutats de més de 50.000 habitants. Des de la Regidoria de Medi Ambient de la Font de la Figuera asseguren que l’èxit es deu a un bon plantejament i difusió inicial de conscienciació per la cura del medi ambient, a més de l’incentiu dels premis.

“Amb #ReciclarTéPremi acostem el reciclatge de forma divertida tant a adults com a xiquets, premiant a més la seua conscienciació. Són gestos molt senzills que ajuden a reduir les tones de residus sense reciclar que s’envien a les plantes de tractament. Per tant, com més aconseguim reciclar, menor serà el nombre de tones que s’enviaran a les plantes de tractament”, afirma la responsable de l’àrea de Medi Ambient, Carmen Asensi.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión