Finalitza l’escoleta d’estiu de La Llosa de Ranes

El passat divendres 28 de juliol va finalitzar l’escoleta d’estiu de La Llosa de Ranes. Aquesta activitat, nascuda per a poder donar un servei d’entreteniment i aprenentatge als més menuts ha sigut tot un èxit.  Amb més de 90 participants d’entre 3 i 10 anys i a l’atenció de 8 monitors els xiquets i xiquetes han gaudit d’un més de juliol diferent amb activitats com la natació, el tenis, el futbol o algunes eixides. La coordinadora, Mariam Ramón apuntava “ L’objectiu és entretindre als menuts i potenciar valors importants. Ha sigut tot un èxit i no haguera pogut portar-se a terme sense les subvencions de l’Ajuntament del municipi”. L’escoleta va finalitzar amb un festival en el que també es va fer una entrega de premis a cada participant al poliesportiu de La Llosa de Ranes.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión