“La Paella 1917” i “Pròxima Parada Fuente Higuera” s’alcen com les grans triomfadores en la desena edició del Concurs de Curts Imagina’t 2017

El concurs de curtmetratges de la Font de la Figuera, que ja és tot un referent a les comarques centrals, celebrava aquest any la seua desena edició en una gala que destacava per l’alta la qualitat de les propostes presentades, 11 en total.

• L’Imagina’t està emmarcat a la Setmana de la Joventut, 7 intensos dies d’activitats que ofereix l’Ajuntament a les seues veïnes, veïns i visitants i que va finalitzar ahir amb un monòleg de Maria Juan.

La Font de la Figuera. – 14/08/2017.- Imagina’t, l’esperat concurs de curts, celebrava la seua desena edició el passat dissabte al teatre Joan de Joanes de la Font de la Figuera. Onze van ser les propostes que optaven a 10 modalitats de premis però la proposta muda i en blanc i negre de Tuareg Audiovisual, “La Paella 1917” i “Pròxima Parada Fuente Higuera”, de Carcamals Produccions, en al·lusió a l’absència d’estació de tren que pateix la població des de fa 20 anys, van ser les triomfadores de la nit.

Els premis del jurat van recaure en “La Paella 1917” (1r premi), “Silenci” (2n premi) i “Natura Viva”, com a tercer i els premis del públic en “Pròxima Parada Fuente Higuera ” (1r premi), ” Imagina’t 65.000 euros “(2n premi) i, de nou a” La Paella 1917 “(en tercer lloc).

El premi a la Joventut Crítica va ser per a “Pròxima Parada Font Figuera”. El premi als Millors Efectes Especials va ser per “Natura Viva” i la proposta d’Ontinyent, “Despasito” va aconseguir el de Promoció Local.

Els tres premis a la Millor Interpretació van recaure en Rosa Sellés, per la seua actuació a “La Paella 1917”, mentre que el segon i el tercer van ser per a les Cazafantasmas del Grand Retorn i Maria Cambra, la presentadora del curt “Seguidilles TV”.

Entre les novetats que van destacar aquest any van ser el lliurament del Premi Honorífic al veí de la població, Fernando Palau, molt vinculat a aquest concurs per les seues actuacions. També, el Premi al Millor Guió i a la Caracterització, també per a “La Paella 1917” i “Pròxima Parada Fuente Higuera”, respectivament.

La qualitat de les propostes i la gran acceptació del públic amb un aforament complet al Teatre Joan de Joanes es va fer notar en un certamen en què van participar, a més, curts de poblacions com Ontinyent. Imagina’t destaca per la creativitat i la producció pròpia en valencià.

Des de l’ajuntament, tant la regidora de joventut, Verónica Reyes, com l’alcalde Vicent Muñoz i Jordà, han destacat el magnífic treball de les propostes presentades amb un cada vegada més interessant treball artístic que es desprèn de l’Imagina’t: “Cada any el nivell va sent més gran, les propostes són més ocurrents i per tant, des de l’organització agraïm la gran acollida i l’esforç dels participants per superar-se en cada edició, perquè gràcies a ells, Imagina’t és la gran realitat que és ara, després de 10 edicions consecutives”.

Imagina’t 2017, posava fi a una intensa Setmana de la Joventut plena d’activitats dedicades a tots els públics, entre les quals van destacar l’Art al Carrer, en què els artistes exposaven les seues fotografies, pintures, escultures… la Ruta la Tapa Saludable, amb propostes molt novedoses, monòlegs, xerrades a càrrec de les becàries de Primer Treball a la Font, gymkanes, festivals de música (FiguerFestival), jocs aquàtics, etc.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión