L’Ajuntament de la Font de la Figuera condemna els atemptats ocorreguts a Barcelona

L’Ajuntament de la Font de la Figuera condemna els atemptats ocorreguts a Barcelona i, com a mostra de solidaritat amb les víctimes i els seus familiars, ha convocat 3 minuts de silenci hui divendres a les 12.00 hores, a les portes del Consistori. S’adjunta comunicat oficial de l’Alcaldessa en funcions, Verónica Reyes: 
 
Des de l’Ajuntament de La Font de la Figuera condemnem l’atropellament massiu de les Rambles de Barcelona que tot apunta a ser considerat un atemptat terrorista. Rebujem tot tipus de violència es produïsca allà on es produïsca perquè la violència només porta a més violència. 
Volem manifestar el nostre condol a les families de les persones assasinades i esperem la prompta recuperació de les persones ferides.
Esperem que les forces i cossos de seguretat continuen treballant dia a dia per la nostra seguretat prevenint este tipus d’accions violentes.
No volem col.laborar en fer cundir el pànic com pretenen aquelles persones que no creuen en la democràcia i que acaben amb la vida d’aquelles persones que no comparteixen el seu pensament.
Hem de ser prudents però no hem de viure amb por. Com alcaldessa-pressidenta en funcions i seguint les recomanacions de la FEMP, decrete 3 dies de dol.
La vida continua i procurarem viure-la amb normalitat i amb respecte al dolor de les victimes. Per la pau i la convivència. 
Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión