Fans de David Bisbal esperen a la cua per al concert d’Ontinyent amb 60 hores d’antelació

Seguidors arribats de La Pobla de Vallbona, Canals i Picassent ja es troben a les portes de l’estadi El Clariano

Els fans de David Bisbal esperen amb una gran expectació el concert que el cantant donarà aquest dimecres a Ontinyent. Així ho han demostrat amb el fet que a les 10 del matí d’aquest dilluns, a més de 60 hores per a l’inici del concert, un grup de seguidors  es trobava ja a un dels accessos de l’estadi municipal El Clariano per a poder ocupar la primera fila durant l’espectacle.

Fans arribats de diversos municipis de la Comunitat Valenciana com La Pobla de Vallbona, Canals o Picassent, entre altres, sumaven ja al matí de hui dimarts una desena de seguidors del cantant almeriense. Entre ells, es troben un grup del Club de Fans de València, les membres del qual explicaven que “ho estem passant molt bé i no estem tenint cap problema mentre esperem amb il·lusió l’obertura de portes per a veure al nostre artista favorit” i confessaven que “hem anat a més concerts d’aquesta gira i, per descomptat, de gires anteriors”.

Els fans romandran dia i nit a les portes del Clariano amb l’objectiu d’aconseguir el millor lloc possible en el concert i poder gaudir-lo plenament. L’obertura de taquilles serà a les 19 hores i l’obertura de portes a les 20:00 hores.

Share Button

Debe estar logeado para escribir un comentario Iniciar Sesión